Thallo Huisvesting wil zijn steentje bijdragen aan het voor studenten aantrekkelijker maken van onze Dijlestad. In tijden waarin de jeugd gretig gebruikt maakt van allerhande sociale media, ligt het voor de hand om de studenten ook in een virtuele omgeving te laten kennismaken. Via het Mechels studentenforum kunnen jongeren voortaan makkelijk nieuws, informatie en activiteiten delen.

Sociale contacten

De Facebookpagina ‘Mechels Studentenforum’ (Thallomechelen) is een laagdrempelig initiatief waarmee studenten contacten kunnen onderhouden en elkaar op de hoogte brengen van uiteenlopende activiteiten in en rond Mechelen. Bij uitbreiding kunnen vanzelfsprekend ook vragen en antwoorden over het Mechelse studentenleven in het algemeen worden gepost: stageplaatsen, onderwijsrichtingen, huisvesting, studentenjobs enzovoort.

Voor iedereen

Iedereen kan informatie toevoegen, want het Mechels Studentenforum staat open voor álle opleidingen, scholen (ook deze buiten de stadsgrenzen, bijvoorbeeld in Sint-Katelijne-Waver), verenigingen en clubs. Activiteitenkalender en nog veel meer Naast een overzichtelijk contactformulier voor studenten zal het Mechels Studentenforum ook een kalender bevatten met een overzicht van alle wekelijkse en maandelijkse studentenactiviteiten: fuiven en cantussen, maar ook sportieve en culturele activiteiten). Regelmatig zal er ook een fotoreportage te zien zijn.

Thallo Huisvesting is de initiatiefnemer van het Mechels studentenforum, maar kan op geen enkel moment verantwoordelijk worden gesteld voor door derden geposte inhoud. Wij rekenen er dan ook op dat forumbezoekers respectvol met elkaar omgaan, hun taalgebruik verzorgen en steeds de regels van de welvoeglijkheid respecteren.