Ontdek Residentie De Vliet: Een Mix van Historie en Modern Wonen in Mechelen

In het hart van Mechelen, te midden van de historische charme van de stad, vind je Residentie De Vliet. Deze volledig gerenoveerde studentenresidentie in de Schaalstraat combineert het oude met het nieuwe, perfect voor de moderne student. Op een steenworp afstand van de Bruul en de IJzerenleen, biedt De Vliet toegang tot de beste winkelstraten en lokale bezienswaardigheden zoals de Vismarkt en Korenmarkt.

Een Hulde aan de Mechelse Traditie

  • De naam ‘De Vliet’ verwijst naar de historische ‘vlietjes’ of waterkanalen die kenmerkend zijn voor Mechelen, en brengt de rijke geschiedenis van de stad tot leven.

Studio’s en Kamers

  • Studio’s: Oppervlaktes variëren van 18 m² tot 32 m². Elke studio is zorgvuldig afgewerkt en beschikt over moderne voorzieningen, inclusief een eigen keuken, douche en toilet.
  • Kamers: Oppervlaktes van 12 m² tot 22 m². De kamers, waaronder enkele moderne dakkamers, bieden een gezellige en comfortabele woonruimte, met toegang tot gedeelde keuken en sanitaire voorzieningen.

Faciliteiten

  • Veilige fietsenstalling beschikbaar voor alle bewoners.
  • De kamers en studio’s kijken uit op de rustige binnentuin van het OCMW, een perfecte plek om te ontspannen.

Residentie De Vliet is meer dan gewoon huisvesting; het is een plek waar historie en modern comfort samenkomen, ontworpen voor studenten die het maximale uit hun studietijd willen halen. Met een huurcontract van 12 maanden biedt De Vliet een stabiele basis in het bruisende hart van Mechelen.

Wil je meer info over deze residentie.

Laat hieronder een bericht achter