Ontdek Residentie Het Eiland: Uw Rustige Toevluchtsoord in het Hart van Mechelen

Residentie Het Eiland biedt een serene woonervaring in een rustig straatje, midden in het levendige Mechelen. Op slechts een steenworp afstand van de Vismarkt en de Korenmarkt, combineert deze locatie stedelijke dynamiek met vredige rust. De Thomas More Hogeschool is ook slechts een kilometer verwijderd, waardoor deze residentie perfect is voor studenten die zowel de rust als het stadsleven willen ervaren.

Studio’s Vol Stijl en Gemak

  • Oppervlaktes: Variërend tussen 24 m² en 32 m², elk ontworpen met efficiëntie en stijl in gedachten.
  • Inrichting: Elke studio is uitgerust met een ruime zithoek, een handige kitchenette, en een eigen wastafel, keuken, douche en toilet.
  • Technologie: Voorzien van tv-aansluiting, perfect voor ontspanning na een lange studiedag.

Een Perfecte Mix van Rust en Levendigheid

  • Ondanks de centrale ligging in een jonge en hippe buurt, biedt Residentie Het Eiland een oase van rust, waardoor het een ideaal toevluchtsoord is voor studenten die zich willen concentreren op hun studies zonder afleiding.
  • De architectuur en inrichting van het gebouw benadrukken een moderne, eigentijdse stijl die harmonieert met de historische charme van Mechelen.

Contractinformatie

  • Huurcontracten zijn beschikbaar voor een termijn van 12 maanden, wat stabiliteit biedt binnen het academische jaar.

Of je nu een rustige plek zoekt om te studeren of een levendige omgeving om je studententijd te beleven, Residentie Het Eiland biedt het beste van beide werelden. Meld je aan voor een bezichtiging en ervaar zelf de charme van wonen in het hart van Mechelen.

Wil je meer info over deze residentie.

Laat hieronder een bericht achter